CA Factory üzletépítők napja.

CA Factory üzletépítők napja

Miről szól a CA Factory üzletépítők napja? Ha nem csak az egészségedért iszod a ganodermás kávét, hanem ettől többet is szeretnél, akkor egy-egy ilyen napon érdemes, sőt inkább kötelező részt venni.

Ez nem egy tapsikolós ünneplős nap. Hanem minden előadás olyan amiből tanulni tudunk. Hol arról, hogy hogyan érdemes megjelenni a közösségi médiákban, vagy hogy éppen milyen jó hatásai vannak a gyógygombáknak. Hogy mikor melyik gombát érdemes ajánlani. Még sorolhatnám a színesebbnél színesebb történeteket, vagy témákat amiből mindig újabb és újabb infót gondolatot tudsz magadévá tenni még akkor is ha már korábban hallottad is azt.

Persze ez akkor jó egy ilyen nap is, ha nem érzed kötelezőnek. Biztos vagyok benne, hogy ha te is részt veszel a rendezvényeken egyre több olyan dolog ami miatt várni fogod a következőt. Legyen az az érdekes előadások, a többiekkel való találkozás, vagy csak amiatt, hogy minél több csapattársad jöjjön el.

A CA Factory üzletépítők napja is egy ilyen szuper nap volt. Ami arra ösztönöz minket hogy minél többen koncentráljanak a DXN nyújtotta lehetőségek üzleti oldalára és minél több Crown Ambassador legyen Európában. Azaz még több koronás nagykövete legyen a DXN-nek, ami a DXN legmagasabb üzleti fokozata is egyben.

Most már nem csak Cél a gyémánt, hanem Cél a CA.

Gyere tarts velünk te is! Gyere el velünk te is a következő rendezvényünkre!

Igen, regisztrálok! ÉN is DXN csapattag akarok lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük