DXN Üzletépítő Szeminárium

DXN üzletépítő szeminárium

Ha itt az ősz akkor nem maradhat el a szokasos őszi DXN üzleti szeminárium sem. Ismét egy hasznos és kellemes napot tölthettünk együtt a DXN szervezésének köszönhetően.

Miért érdemes a DXN üzletiépítő szemináriumra eljönni?

Tanulhattunk az új dxn kozmetikumokrol, alkalmazasukról hatásaikról. Döbbenetes, hogy mennyire nem törődünk a bőrünk tisztításával. Ezen változtatni kell. És nem utolsó sorban tanulhattunk a dxn kozmetikumok által kínált üzleti lehetőségekről is. Ez utóbbi megmondom őszintén engem is meglepett.

Majd az álmaink és céljaink megvalósításáról hallhattunk egy nagyon jó előadást. Azért érdekes, hogy hányszor hallottam már ezzel a témával kapcsolatban előadót, de mindig van valami új kis apróság amit hasznosítani tudok.
Ha elfelejtettük volna akkor eszünkbe juttatták:

„Ne várj senkire! Minden csak rajtad múlik!”

Fontos felismerés volt az is hogy mindenhol érdemes a dxn termékeiről beszélni, de nem szabad hogy erőszakosak legyünk. Ez utóbbi nálam mindig is fontos szempont volt.
Megünnepeltük a frissen minősülteket is akik átvehették a kitűzőiket.

Egy érdekes és nekem újdonságként ható előadást is hallhattunk a étkezés során bennünk végbemenő folyamatokról és azok hatásairól.
Kaptununk infót az új termékekről.

Kaphattunk instrukciókat a bennünk rejlő erő felszínre hozásához. Megerősítést ahhoz, hogy a kitartó munkának meg lesz az eredménye.
És nem utolsó sorban megtudhadtuk, hogy hogyan látják a mai fiatalok huszonéves szemmel a hálózatépítést, és mit gondolnak róla.

A sok hasznos és új infó mellett pedig nagyon sok szeretetet és családias hangulatot kaptunk egymástól, hiszen a DXN egy nagy család.

A legközelebbit ne hagyd ki te sem. Hidd el hatalmas élmény lesz 😉

Csatlakozz hozzánk TE is!
Hatalmas feltöltődés volt ez a nap. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük