DXN 10. Születésnap

DXN 10. születésnap

Ha itt a tavasz, akkor mindig van egy fix programunk. és ez nem más mint a DXN 10. születésnapi rendezvénye. Idén a születésnap május elejére esett.

Két szempontból is különleges volt számunkra a DXN 10. Születésnapi rendezvénye.

Egyrészt idén ünnepli a DXN Magyarországon a 10-dik születésnapját. Egy igen csak szinvonalas rendezvényen a Novotel Centrum Hotelben, amelyre két sztárelőadó is részt vett. 

Nagyszerű előadás élhettünk át Jane-től a nemzetközi Ganoterapeutától, a DXN termékeinek jelentőségéről. Arról, hogy megértsük, és másoknak is el tudjuk mondani, hogy mekkora kincs van a kezünkben. És arról hogy milyen sokat segíthetünk magunkon családtagjainkon, és ismerőseinken. Igazán inspiráló előadás volt.

Másik sztárvendég Geszti Péternek volt, aki nagyszerű előadást tartott nekünk a sikerről, a marketing fontosságáról. Arról, hogy mit sem ér, ha valamit nagyon jól csinálunk, ha azt nem tudjuk másoknak megmutatni, nem tudjuk azt másokkal megszerettetni. Egy igazán nagyszerű oldalát ismerhettük meg egy olyan nagy sztárnak, akit eddig csak tévében láttam.

Másrészt ezen a rendezvényen vehettük át a Star Rubi kitűzőnket. Ami azt jelenti, hogy nekünk is van 3 olyan csapattársunk aki elérte az SA szintet. Ez igazán feltette a koronát erre a napra.

Azt hiszem most már mi is kezdjük elhinni, hogy ezt az üzletet mi is meg tudjuk csinálni. És ez az ami a legfontosabb.

És biztos vagyok benne, hogy ha akarod te is meg tudod csinálni.

Csatlakozz hozzánk TE is!

DXN 10 Születésnap Geszti Péterrel

DXN 10 Születésnap Jannel

DXN 10 Születésnap SR kitűző átvétel

DXN 10 Születésnap Szponzorunkkal Faragóné Keserű Judittal és Faragó Istvánnal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük