A DXN átverés?!

DXN átverés

DXN átverés vagy sem? Ha valaki meghallja a network marketing vagy az mlm szót rögtön átverésre asszociál nincs ez másként a dxn átverés szóösszetételre sem.

Nem árt azonban megnézni, hogy mi is áll ennek a hátterében, kik és miért terjesztenek átverés bármely mlm céggel kapcsolatban?

Miért csalódnak az emberek? Miért érzik átverésnek ezt az üzletágat?

A DXN nem átverésSokan elkeseredés vagy pánik hatására csatlakoznak egy-egy mlm céghez, amikor is sürgősen pénzre, egészségre vagy „szabadságra” van szüksége. Azt gondolják, hogy persze ez nem nehéz odamegyek egy két ismerősömhöz és letolom a torkán a terméket, vagy szolgáltatást. Ő megveszi és minden rendben lesz. Aztán mikor elkezdik ezt csinálni, és kiderül, hogy így nem működik, akkor nem azt kérdezik, hogy mit csináltam rosszul, egyszerűen csak elkezdik szidni ezt az iparágat (is), hogy ez nem működik és csak egy nagy átverés. – persze ezt sokkal könnyebb, mint tanulni vagy esetleg beismerni, hogy mi hibáztunk, vagy még nem tudunk eleget ahhoz, hogy profin csináljuk.

Sokszor az is előfordul, hogy valaki nem is volt még tagja egyetlen mlm cégnek sem, még sosem épített hálózatot, de hallomásból, akár sokadik kézből azt hallja, hogy a DXN átverés ugyanúgy, mint minden mlm cég. Pedig csak nem nézett utána vagy nem értette meg a lényegét. A belépők között is sokan azért nem érnek el eredményt, mert igazából nem csinált az üzletben semmit (bár ő ezt néha másként látja).

Meg kell, hogy nyugtassalak kedves olvasó a DXN NEM ÁTVERÉS!

Miben más a DXN?

Nagyon sok hálózatban havi teljesítménykényszer van, hogy működjön az üzleted, vagy hogy ne ess vissza. A DXN rád bízza, hogy egyszerűen csak törzsvásárlói szinten akarsz terméket vásárolni, vagy üzletet akarsz építeni. Ez utóbbi esetben az sem baj, ha kicsit lassabban komótosan haladsz, csak rajtad ál, hogy gyorsan eléred a célod vagy sem.

Arról nem is beszélve, hogy a DXN azért választotta ezt a hálózati értékesítési formát, mert nem csak az egészséget szerette volna biztosítani a fogyasztóinak, hanem a lehetőséget is kínál bárkinek, hogy az egészség mellett anyagi függetlenséget is elérjen.

Figyeljük meg jobban mindennapjainkat! Akár naponta többször csináljuk ugyanazt az ajánlási és értékesítési formát, mint az mlm, ahogyan a dxn is értékesíti a termékünket.

DXN mégsem átverésGondolj bele, hogy a barátod, vagy munkatársad keres valamit. Felmerül nála egy probléma, egy megbízható fodrászt, autószerelőt, vagy egy jó éttermet szeretne találni. Te ajánlasz neki egyet, amivel neked volt már tapasztalatod és meg voltál vele elégedve. Ugyanezt a modellt  követi az network marketing is, mint ahogyan a dxn is képviseli, annyi különbséggel, hogy itt jutalmazza az ajánlásodat, és a cég abból fakadó forgalmát.

Egyszerűen nem kell mást csinálnod az mlm-ben, csak beszélgess az emberekkel, és ha problémája van amire megoldás lehet a cég vagy a termék ajánld nekik azt. Egy fontos dolog van nem annak kell ajánlani, akinek szerinted kell, hanem aki keresi is. És ezt felejtik el sokan a hálózatépítésben.

Egyébként létezik egy ehhez nagyon hasonló rendszer az affiliete rendszer is, ami hasonló elven működik, igaz itt passzív jövedelemre nem érdemes számolni, de ajánlásaid után, vagy a tőled jövő kattintások és vásárlások után jutalékot kapsz. Ezek általában egyszeri összegek. Ez talán átmenet az mlm és a kiskereskedelmi értékesítés között.

DXN átverés – van-e ilyen?

Minden mlm cégben vannak mlm sérültek, akinek nem magyarázták el az elején a lényeget, vagy ő kicsit mást várt a cégtől. De nézzük meg hogy mit veszíthetsz a DXN nél?

Az nem hiszem hogy veszteség ha veszel egy minőségi terméket és azt fogyasztod, ráadásul olcsóbban mint a kisker ára. Mindegy hogy 1 terméket vagy egy csomagot veszel, hiszen az a te döntésed. Ezen felül maximum az 5000 Ft-os regisztrációs díj van, ami valljuk be manapság már nem nagy összeg. Bár sokan vannak akiknek ez is számít.

Szóval ha belegondolsz nem érhet nagy veszteség anyagilag semmi képen. Ezért én bizton ki merem jelenteni, hogy a DXN nem átverés!

Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a DXN-t akár üzleti akár termékfogyasztói oldalról nem hagyják el emberek. Az biztos, hogy akik ezt teszik az nem azért mert úgy érezték, hogy a dxn átverés, hanem mert máshová helyezték a fókuszukat. A munkájukra vagy a családjukra koncentrálnak és kicsit egyenesbe hozta őket a dxn akár egészségügyileg, akár anyagilag. Vagy egyszerűen elegendőnek érzeték amit nyújtott nekik a dxn. Rosszabb esetben kicsit türelmetlenek voltak, de biztos vagyok benne, hogy ez is kommunikációs probléma volt. Mert a DXN nem átverés.

Talán ennél is többen vannak, azok, akik már egyszer kapcsolatban voltak a dxn-nel és éppen nem úgy alakult a helyzetük, és egy későbbi időpontban visszatérnek akár fogyasztóként, akár üzletépítőként.

Kedves Olvasó!

Bízom benne, hogy sikerült eloszlatnom a kételyedet, a dxn átverés kérdésének tekintetében.  Ha mégsem és bármi kérdésed van keress meg nyugodtan, és akár egy kávé mellett beszéljük át a benned felmerülő kérdéseket.

 

Regisztrálj törzsvásárlónak és rendeld meg azonnal törzsvásárlói áron a kiválasztott termékeket!

Vagy Válaszd népszerű csomagjainkat, amelyeknél a csomag árainak akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük