Egy különleges Európia Csúcstalálkozó!

I. Európai csúcstalálkozó

Egy különleges Európai Csúcstalálkozó – Idén a DXN az éves Európai Csúcstalálkozóját Budapesten rendezte meg. Kíváncsian vártam, hogy mégis milyen egy Európai Csúcstalálkozó?
A DXN-hez csatlakozásom óta ez volt az első Csúcstalálkozóm. Bár nem volt idegen tőlem egy DXN szeminárium vagy egy nagy szabású DXN születésnapi rendezvény, mégis kicsit izgatottan vártam ezt a vasárnapot, és őszintén szólva hatalmas élmény volt számomra.

Meglepetések az Európai Csúcstalálkozón

Most sem csalódtunk a DXN-ben hisz mint mindig most is kitett magáért. Rögtön a bejáratnál szembesültünk azzal, hogy nem csak a megszokott magyarországi és szomszédos országbeli tagokkal találkoztunk, hanem szép számmal érkeztek más európai országokból is. Olaszországból, Angliából, Lengyelországból, Németországból, de még My First European SummitSvédországból is volt dxn tag aki részt vett a csúcstalálkozón.

A bejáratnál a jegyek és a kis nemzeti színű lobogók átvétel után máris egy különlegességet kaptunk. Egy tolmácsgépet, azaz egy készüléket (persze csak kölcsönbe), mellyel a teljes mértékben angol nyelvű előadásokat professzionális szinkrontolmácsok fordították. Én is kértem egyet, bár elég jól értem az angolt, de azért, néha bele-bele hallgattam a szinkrontolmács által mondottakba.

Nemzetközi előadók a Csúcstalálkozón

A szemináriumokon és így a csúcstalálkozón is a magasabb üzleti szintre lépő dxn tagok elismerései mellett mindig színvonalas előadásokat hallgathattunk meg. Nem volt ez most sem másképp, csak annyiban, hogy ma minden előadást nemzetközi szintű előadó tartott.
Elsőnek Jijith NK a DXN marketing igazgatójának előadása nyitotta az Európai Csúcstalálkozót, és adatok formájában bemutatta a múlt évet, és a trendet, ami elég kecsegtető.
Aztán következett Fatemi Ghani aki most a saját eddigi tapasztalatairól és az általa bejárt útról beszélt. Szerencsém volt dedikáltatni a legújabb Map your Freedom című angol nyelvű könyvét, amiből nem csak útmutatást fogok kapni a szabad élethez, de még az angol nyelvet is gyakorolhatom.Fatemi Ghani-val

Az ebédszünetet követő előadó Teoh HC volt, aki megmutatta nekünk merre is tart a DXN világ szinten, és hogy milyen tartalékok vannak akár Európában és a DXN-ben is.
A következő előadó Osler Sto. Thommas volt, – aki a legnagyszerűbb motivátor. Nem véletlen, hogy a mostani Csúcstalálkozón előadott előadásai is olyan nagy hatással volt rám, mint az évekkel ezelőtti egy-két órás egyik esti előadása. Most arra is rávilágított, hogy bárki, aki komolyan gondolja, sikeres lehet ebben az üzletben.
Az elmaradhatatlan kávészünet után Budiman Salim mutatta meg milyen hatalmas lehetőségek rejlenek a DXN rendszerében. Így akik kételkednek abban, hogy most is érdemes-e még elindulni az üzletépítésben azt kell válaszolnom, hogy most érdemes csak igazán!I. Europai Csúcstalalkozó
Ahogyan már megszokhattuk Kocsó László előadása zárta ezt a fantasztikus napot. Aki arról beszélt, hogy mi is az a passzív jövedelem és ezt valójában hogyan tudjuk elérni a network marketing üzletágban.
Születésnap révén és egyben finnáléként a Születésnapi torta felvágása zárta a napot.

Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy ott lehettem és rengeteg baráttal, ismerőssel találkozhattam, és hogy átélhettem az első Európai Csúcstalálkozó meseszerű élményét a DXN-nel.

Ha kíváncsi vagy mivel is foglalkozik a DXN nézz körül az oldalamon és látogass el a Kávéra Fel honlapunkra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük