Add el magadnak az üzleted!

Add el magadnak az üzletet!

Ezt az első lépés, amit mindenképpen meg kell tenned mielőtt bárkinek is megmutatnád az üzleted!

Add el magadnak az üzleted!

Az üzletépítés során sok esetben alapvető probléma, hogy valaki úgy kezdi el építeni a network marketing üzletét, hogy saját magán belül is kételyek vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban.
Amíg nem tisztázod magadban a kételyeket és a kifogásokat az meg fog látszódni a bemutatódon, és azon, ahogyan beszélsz az üzletedről. Ezért is fontos, hogy mielőbb tisztázd magadban a dolgokat, azaz add el magadnak az üzleted, és csak utána kezd el másoknak is megmutatni. Ezzel nem csak hitelesebb leszel, de sokkal hatékonyabb is.
A kételyek és kifogások megtalálására és tisztázására vann egy nagyon jó módszer, az úgynevezett fehér lap technika.
Az mlm-hez csatlakozásodkor, de igazából minden új általad elkezdett dolognál érdemes megcsinálni a lentebbieket, és időnként érdemes újból és újból elővenni.

Fehér lap technika:

Fogj egy fehér lapot vagy füzetet. A lapot vagy füzetet függőlegesen osztd ketté (húzz egy függőleges vonalat).
A bal oldalra írd fel magadnak a kérdést, hogy: Miért csatlakoztál a dxn üzlethez? Fontos, hogy a pozitív dolgokra koncentrálj. Írj ide minél több gondolatot.
Jobb oldalon maradt oszlopba írd fel: Kifogásaim, kételyeim: Ebbe az oszlopban a benned felmerülő kifogásokat kételyeket kell felírnod.
Addig ne kezd el a munkát, amig a jobb oldalon szereplő kételyeket, kifogásokat nem tisztáztad!
Az ide beírt dolgokra meg kell találnod a megoldásokat, ha nem megy egyedül kérd a felső vonalad segítségét. Biztos vagyok benne, hogy szívesen fognak segíteni.

Fehér lap technika
Az üzletépítésben az egyik legfontosabb dolog a magabiztosság, határozottság, de ez nem keverendő össze a nyomulással. Ez úgy értendő, hogy ha az általad képviseltekkel kapcsolatosan határozott és magabiztos vagy, akkor akikkel beszélgetsz majd az üzletről azok szeretnének téged követni.

Javaslom csináld meg te is a fehér lap technikát – ha még nem tetted meg – mielőtt elkezdenéd az aktív munkavégzést a network marketing üzletedben.
Érdemes megvárni azt az időt amig valóban biztos vagy magadban, mert sokkal hatékonyabban, magabiztosabban fogsz tudni dolgozni. És sokkal gyorsabban fogsz tudni haladni is.

Addig is jó kávézást kívánok neked! http://www.kaverafel.hu
Megmutatom azt a lehetőséget, ami az én kételyeimet is szertefoszlatta: http://www.cafegano.eu/beszeljunk-az-uzletrol

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük