Hálózatépítés új megközelítésben

Hálózatépítés másként

Hálózatépítés új megközelítésben  – “Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra.

 A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel! Mint az a szívügyekkel lenni szokott, itt is tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit.”

Sokan hátat fordítanak, ha meghallják azt a szót, hogyhálózatépítés. De ez nem egy nyitott hozzáállás. Persze mindenki hallott már a szomszédjától vagy valamelyik ismerősétől olyan infót, hogy a hálózatépítés az annak jó aki az elején lépett be. Ez nagy tévedés. Annak működik aki keményen dolgozik benne, mert ő sikereket fog elérni, és ennek nem elég az 1-2 hónap lehet, hogy kell 1-2 év, de ha lassabban dolgozol akkor akár több is.

A hálózatépítés új megközelítésben

Gondolj bele, egy cégnél hiába dolgozol keményen nem fogsz tudni előbbre lépni max. egy kicsit, ráadásul ez az a munkaforma ahol mindenki a főnökéért dolgozik. A hálózatépítésben nem a főnöködért, hanem saját magadért dolgozol, nem az számít, hogy mi van fölötted, hanem hogy mit tudsz produkálni alattad, azaz milyen és mekkora működő csapatot tudsz felépíteni.

Fogd fel a csapatépítést, mint üzleti befektetést. Egy olyan befektetés, amivel nem csak magadnak, hanemrengeteg embernek kiutat tudsz adni a jelenlegi helyzetéből, és nem utolsó sorban szabad élete tudsz nekik biztosítani.

Úgy gondolod, hogy még így sem tudod felvállalni? Akkor beszéljünk az egészségről! Ha tudod, hogy ezzel segíthetnél másokon, akkor ajánlanád nekik? Felvállalnád, ha ezzel sok ember egészségi állapotán tudnál segíteni?

Lehet, hogy sok embernek tényleg nem a hálózatépítés az útja

Lehet, hogy sok embernek tényleg nem ez az útja, de biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek tud segíteni, de csak akkor, ha ő is akarja a változást. És lehet, hogy ez csak átmeneti lesz, amivel elindul egy még teljesebb élet felé.

Nem az a feladatunk, hogy mindenféleképpenrá tukmáljuk a másikra az üzletet, hanem hogy figyeljünk másokra is, és ha problémájuk van – akár anyagi, akár egészségi – mutassuk meg nekik ezt a lehetőséget, és majd ők eldöntik, hogy mit akarnak.
Persze ha komoly üzletet szeretnél, akkor ezt is üzletként is kell kezelni, és annak megfelelően cselekedni. Mert igen ehhez is mint egy bármilyen vállalkozáshoz kell munka és kitartás főként az elején, de ha ezek nálad is megvannak akkor sikeres leszel a hálózatépítő vállalkozásodban is, meglesz a jutalmad.

Mit kaphatsz tőlünk?

Dolgozni helyetted nem fogunk, de teljes vállszélességgel mögötted állunk és mindenben segítünk. Átadjuk a tudásunkat, és segítünk abban, amit már mi is megtapasztaltunk, illetve megtanultunk ebben az üzletben. Mert ez tényleg más, itt csak rajtad áll, hová jutsz. És mit veszíthetsz? Maximunm a befektetett időd, mert ez tényleg a hálózatépítés új megközelítésben.

Most már csak egy dolgot kell megtenned: CSELEKEDNI – CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gondolkozz nagyban és kezdj az üzleti kezdőcsomagokkal, fektess be a saját jövődbe, a saját egészségedbe!
“Ma megteszem azt, amit mások nem hajlandók megtenni, így aztán holnap megtehetem azt, aminek megtételét mások nem engedhetik meg maguknak.”
Randy Gage

1 hozzászólás


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük