SEO konferencia

SEO konferencia

Szeptember 20-án került megrendezésre Szilágyi Balázs a honlaprafel.hu alapítója által immáron sokadik alkalommal a SEO konferencia.

Már régóta követem Balázst és tanításait. Részt vettem a 4 napos képzésén és számos online tanfolyamát is végigcsináltam. Persze még sokat kell tanulnom, de már eddig is nagyon sok hasznos információt és tudást szerezhettem meg általa.

SEO konferencia

Idén úgy döntöttem, hogy végre elmegyek a konferenciára is, mellyel egy időben jelent meg Balázs új könyve a Stabil bevétel keresőoptimalizálással. Be kell vallanom, így utólag is, hogy kitűnő döntés volt, hogy részt vettem rajta.

VIP tagként külön kitüntetett bánásmódban részesültem néhány társammal, hiszen az első sorokban az asztaloknál kaptunk helyet. Így közelről nézhettem végig a jobbnál-jobb előadásokat.

Elsőként Szilágyi Balázs beszélt a SEO-t érintő 2016-os változásokról, aki minden tanításával arra nevel, hogy a SEO nem más, mint egy gondolkodásmód.

Majd Csák Gyulától hallhattunk nagyon hasznos  tudást, hogy milyen is a jó szöveg.

Ebéd után Ormándlaki Balázs vezetett be minket a Google Adwords rejtelmeibe és világított rá az Adworsds nyújtotta lehetőségekre.

Ez után Bíró Viki mesélte el nekünk, hogy hogyan építette fel a Süss velem web áruházát. És mik azok az apró finomságok, amikre érdemes figyelnünk egy webáruház indításakor.

A nap végén ismét Balázs tanításait hallgathattuk meg, hogy hogyan szerezzünk stabil bevételt keresőoptimalizálással.

Mit adott nekem a SEO konferencia?

Ahogy a mondás is mondja, jó pap holtig tanul. Nem voltam ezzel én sem másként ezen a napon sem. Hiszen ma is sok érdekes, és elgondolkodtató ötletet, tanácsot kaptam. Sok hasznos és érdekes információval lettem gazdagabb. Olyannal is, amit hosszú távon és olyannal is, amit rövidebb távon tudok hasznosítani.

Most már csak rajtam áll, hogy a kapott tudást mikor és hogyan valósítom meg.

Ha te is kíváncsi vagy rá mire jutottam látogasd meg ganoderma kávés oldalunkat is!

Néhány kép a napról:

Szilágyi Balázs előadása
Szilágyi Balázs előadása – kép forrása: Honlapra Fel!
VIP részleg - SEO konferencia
VIP részleg – kép forrása: Honlapra Fel!
koncentráció - SEO konferencia
Koncentráció – kép forrása: Honlapra Fel!
dedikálás - SEO konferencia
Dedikálás – kép forrása: Honlapra Fel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük