Évtervezés a Yearcompass segítségével

Yearcompass évtervező

Ahhoz hogy lásd, hogy hová tartasz, természetesen tudnod kell, hogy mit akarsz elérni. Emellett azonban nagyon fontos, hogy néha-néha megállj, és megvizsgáld, hogy jó irány-e amerre mész.

Erre nincs is jobb időpont mint az év eleje. hiszen itt le tudod zárni a múlt évet és meg tudod tervezni az ideit. mi az amin túl vagy, ami örömet okozott, ami bánatot. Vagy mik azok a sikerek amire a legbüszkébb vagy, vagy éppen mi az ami hálával tölt el.

Erre én már évek óta az ingyenes yearcompass-t használom.

Leülök egy bögre finom ganodermás kávéval halk zene a háttérben, csend és nyugalom. Így gondolom végig az előző évet. Ami olykor könnyet csal a szemembe, olykor pedig hálával melengeti meg a szívem.

A múlt átgondolása mellett a másik nagy feladat, hogy eltervezd a jövőt. Hogy célokat, és álmokat tűzz ki magadnak. És egyáltalán nem baj, ha még nem tudod, hogyan fogod megvalósítani, hisz előtted van még a teljes év. Abban viszont biztos vagyok hogy ha leírod akkor a kis agyacskádban ott fog motoszkálni a gondolat, hogy hogyan is kellene megoldani azt. Hogy hogyan tudod részfeladatokra bontani stb… erről majd legközelebb részletesen is írok. Azonban ezeket érdemes megvizsgálnod, ha nincsenek céljaid.

Én az év elején mindig szánok egy délutánt arra, hogy leüljek és átgondolja az elmúlt és az előttem álló évet. Ehhez pedig évek óta a yearcompass-t használom. Mert tényleg végig vezet az elmúlt évemen és segít megtervezni az ideit évem. És ráadásul ingyenes.

A yearcompass letöltése!

Kellemes tervezgetést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük